lauantai 13. heinäkuuta 2013

Paluu omaan hoitoyksikköön

Vatsa oli vain hieman turvoksissa, vaikka mansikoita olen pistellyt kuin leipää, paitsi että enhän edes leipää pistele kuin leipää, varsinkaan ruisleipää...

Mansikka-aika alkaa olla piakkoin loppumassa. Harmittavan nopeasti sato kypsyi ja lyhyen hetken oli paljon tarjontaa. Vadelmaa ja hillaa ei Kainuuseen saada, väittävät viisaat. Yhdellä torilla hillan hinta oli monta kymppiä rasiallinen. Mustikkaa tulee ja piitarhavadelmaa. Marjat ovat niin hyviä! Just nyt syön oman maan mansikoita. Niissäkin on se rajoitus, ettei enempää kuin viiden kilon laatikko kerrallaan tai oliko se viisi marjaa??? Mahtaa kaliumarvot olla nousussa.

Lauantain hoito oli helppo, kun vanhoihin pistosjälkiin pystyi pistämään ja veri tuli helposti. Aika vain on niin pitkä, neljä tuntia taas Livin ruokaohjelmia.

Pikkuvarvas vihoitteli kengissä, en vieläkään kävellyt hoitoon. Illalla lenkillä keskivarvas osui lenkkarin seinään, joten uudet kengät kai täytyy ostaa. Osaisipa joku neuvoa hyvät, joustavat ja tarpeeksi isot jalkineet.

1 kommentti:

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!