torstai 29. toukokuuta 2014

Päättöjuhlat

Mitä tutkii nefrologi? Jos vastaat oikein pisteet tuplaantuu,jos et, menetät kaikki pisteet. Pubivisan viimeinen kymysys.

Meidän työpaikan ykkösjoukkue vei voiton koko kevään skapoista, pistetä lähes 100 enemmän kuin toiseksi tulleella joukkueella. Luonnontieteilijät tietävät paljon, he lukevat ja muistavat - ainakin AMKin ykkösjoukkueessa. Miten ihminen voi muistaa niin paljon? Minun pitää keskittyä todellakin, jos meinaan vielä jälkeenkin päin osata elokuvan näyttelijöitä tai kirjan sankareiden  nimiä. Muistia voi  kehittää, täytyy skarpata, keskittyä, harjoitella ja muistaa.

Päättöjuhla Kaukametsässä onnistui. Opiskelijat somistivat keltaisin ja oranssein kukkasin näyttämän, tekivät kutsut, ohjelma, kirkko-ohjelman, valitsivat ja tekivät taustakuvan, sopivat esiintyien kanssa yksityiskohdista. Sibeliuksen Valse Tristen tahtiin opiskelijat astelivat sisään. Itse olin aamulla dialyysissä, jännitti tuleeko soittoa, ettei juontajat tai esiintyjät ole paikalla. Ei tullut, kolmen ja puolen tunnin hoidon jälkeen kiidin Kaukametsään, hyvältä näytti. Hienosti juhla meni, eikä kukaan tiennyt, että esiintyjät tulivat viimetingassa ja että alkumusiikki ei riittänyt tarpeeksi pitkälle ja että olimme varmaan 15 kertaa koontuneet ja että juontajien tekstiä muokattiin monta kertaa ja vaihtarin puhetta lyhennettiin.

Kirkkoon ei saatu ketään ohjelmalehtisiä jakamaan. Onneksi poikani ja hänen ystävänsä suostuivat lopulta, vähän piti lahjoa heitä kylläkin.

Koulua vielä ensi viikko ja loma alkaa. Joko jalka mahtuu golfkenkään tai kestää pohjejännityksen ratsasutksessa? Pakko alkaa jo liikkua, pyöräillä ja puutarhaa täytyy hoitaa, kukkasia istuttaa ja lannoittaa, maalata tauluja, uida, vuokrata mökki, käydä Hesassa ja tietenkin siivota kaapit.

Hyvää kesää meille kaikille!
Nefrologi oli minulle helppo, hän tutkii munuaisia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!