tiistai 2. huhtikuuta 2013

vapaapäivä

Nyt kokeillaan neljää dialyysipäivää viikossa. Tiistai, torstai ja sunnuntai hoidottomia, mutta kurinalaisia, ettei paino nouse. Kaikesta kieltäydyn, mutta kuitenkin 1,5 kg vuorokaudessa nousee. Pidän ruokapäiväkirjaa ja varsinkin lusikalla nautittavia ruokia ja juomia kirjaan ylös. Vain kuppi kahvia, puolikuppia teetä ja lasi vettä, jugurttia pikkupurkki, kiisseliä ja puuroa, marjoja, salaattia, leipää, vihannespataa, tonnikalaa - tämä ei vielä riitä hyviin tuloksiin!

Viimeviikolla olin riisi-salaatti-tonnikala-kuurilla ja nyt on flunssa. Senkö sain palkaksi, vai tarttuiko kulkutauti - osastoilla yski ja voivotteli ainakin viisi. Ei kai se influenssarokote kaikkiin pöpöihin tehoa.

Tänään vapaapäivä täyttyi piirtämisestä ja siivoamisesta, ajattelen koko ajan, että pitäisi mennä töihin. En koe itseäni sairaaksi ollenkaan. Tuskahan on vain hoidossa, siis levottomat jalat ja hermokipu kädessä. Ehdotan lääkärilleni, että hän yrittäisi saada hermopinneleikkauksen mahdollisimman nopeasti junailtua (6kk hoitotakuu tarkoittaa, että heinäkuun loppun mennessä tieto leikkausajasta tulisi), jotta pääsisin 15.5. töihin.

Nyt olen maalannut ja lenkkeillyt, levännyt ja matkustanut niin ja sinnitellyt taloudellisesti. Nyt voisin mennä töihin, varsinkin kun päiviä vapautui. Uskon, että voin hoitaa 50% työaikaa, kun saan verkkokursseja, tutorointia ja osallistumista joihinkin projekteihin. Energiaa ja halua minulla kyllä on!

Toiveessa on, että hoitoaika helpottaa, kun otan ennen hoitoa Tramalia (pitkävaikutteista). Hoidon aikana nopea-Tramal vaikuttaa verenpainetta rajusti laskevasti. No, katsotaan. Huomennahan on taas hoitopäivä.

Join kupin cappucinoa kotona ja unohdin yhdistyksemme yhteiset kahvit. Kahvista ei niin suurta murhetta, mutta hyvän seuran menettäminen tältä päivältä harmittaa.

1 kommentti:

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!