sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Sunnuntai

Lehtikankaan apteekki esitteli meille jalkojenhoitotuotteita. Oivallisia poistamaan känsiä ja kovettumia, erilaiset rasvat auttavat kuivuuteen, voiteet jalkasieneen ja geelit halkeileviin kynsiin. Eipä nämä tule esille jalkojenhoitajan luona. Yhteistyötä apteekin ja hoitavien henkilöiden kanssa pitäis parantaa. Ja se olis hyvä, että terapeuttisella jalkojenhoitajalla olisi joitain kosmetologin menetelmiä. Vaikka sen verran, että rasvalla hieronta olisi nautinnollisempaa ja kynsilakkaa saisi varpaiden iloksi, jos niin haluaisi. Tietenkin kynsien kunto tarkastetaan jalkojenhoitajan luona, tiedetään, tiedetään.

Jalka alkaa parantua, haen vielä tänään antibiotin suoneen sairaalasta ja maanantaina jatkuu tabuina. Eilen sain jo lenkkarin jalkaan ja poljin kuntosalilla pyörää 10, juoksin matolla 15 ja kävelin 15 minuuttia. Tein vähän hartioita ja vatsaa, tuntui hyvältä. Kun saan lääkärin kiinnin, kysyn voinko jo huomenna mennä töihin ja lopetetaanko saikku.

Maisema oli umpijäässä, karmeen liukasta. Nyt ohut lumikerros on tullut päälle ja se tekee vähän kitkaa, joten nastoja ei tarvitse - ehkei! Nastoja tarvitsen kengän pohjiin, en pyörän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!