maanantai 19. elokuuta 2013

Ei ainakaan

Ei ollut myyräkuumetta, labrat viittaa virustautiin. Pojallani on ollut kova kuumeennousu, hiki, vapina, kylmä ja kuuma. Nyt lääkkeet jo alentavat lämpöä. Viikko vierähti sairastaessa, ihan tavallinenflunsatauti se taisi olla.

Jalkoihin tarvitsen erikoiskengät. Salomonilta löytyi tarpeeksi iso  lenkkari, uskon että niihin mahtuu tukipohjallinen.  Kirjoitimme jalkaterapeutin kanssa lääkärille,maksusitoumus esitystä, mutta kenkiä en saanut. Täytyy siis ostaa syyskävelykengät ja työkengät, joihin tukipohjallinen mahtuu. Eilen ostin Intersportin alennuksesta uudet coretexlenkkarit. Tarkistutin ne jalkaterapeutilla, sopivat ne oli. Tänään kävin lenkillä, toisessa jalassa lenkkari ja toisessa tukijalkine. Vasemmasta jalasta siis kaksi varvasta uhkaa haavoittua samoin kuin keskimmäinen alkukesästä.

Hoidossa aamulla ja iltapäiväksi töihin. Koulun opo antoi minulle kansiollisen tehtäviä ja opiskelijoita, joihin otan uhteyttä. Ainakin alkuvuodesta saan keskittyä aikalaolla ohjaustyöhön, onneksi. Siinä saan hyödyntää viimeisintä tutkintoani, opo-oppeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!