torstai 21. marraskuuta 2013

Kirje sinulle kommentaattori

Nimimerkki Anonyymi, kohteessa lääkärissä käynti,
kiitos viestistäsi, kirjoitan näitä kokemuksiani, ettei kenenkään muun tarvitsisi niitä kokea.

Hoitotasapainoni on ollut pahimmillaan pitkäaikaissokeri ehkä 10-11, kolmetoista kuulostaa tosi pahalta. Varmaan auttaisi, jos pääsisit seiskan tuntumaan, minulla se onnistuu parhaiten, kun käytän pumppua. Onko sinulla sellainen?

Kaikillehan ei tule lisäsairauksia, meidät on rakennettu erilaisista palikoista. Sellainen, joka on sairastanut suunnilleen yhtä kauan kuin minä lähes samanlaisella hoitotasapainolla, on sokeutunut kun taas työtoveri lähes kaltaiseni ei mitään lisäsairauksia. Hän on synnyttänyt jopa kaksi lasta.

Mikä minulle tuli todeksi ei välttämättä tule sinulle. Sinuna kyllä skarppaisin hoitotasapainoon, mutta stressiäkään ei kannata ottaa, koska se nostaa sokereita! Voimia sinulle. Ja kiitos että luet blogiani.

1 kommentti:

  1. Kiitos vastauksestasi. Minulla lääkityksenä on käytössä Lantus ja Humalog, pumppuakin kokeilin, ei passanut minulle. Ainoa ongelmani on motivaation puute ja kehtaaminen. Tavoitteena nyt on laskea pitkääsokeria ainakin sinne 9, sekin on liikaa. Olen nuori ja itselläkin haaveena perhe, ainoa keinohan kaikkeen tähän on insuliini ja vs:n mittaus. Mukavaa joulunodotusta Sinulle! :)

    VastaaPoista

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!