sunnuntai 10. marraskuuta 2013

kuopijjooo

Olipa mukava tavata musili-porukkaa järjestöpäivillä Kuopiossa. Punanenäisinä nenäpäivän kunniaksi, heti lähti turha jäykkyys pois, kun panimme nenät päähän ja moikkasimme toisiamme.Päivällä oli paljon asiaa, pieni tauko ohjelmassa ja iltajuhlat Kuopion järjestön 40-vuotisen taipaleen kunniaksi. Täällä ei pönötetä -ajatuksella juhlat oli järjestetty. Arja Koriseva yllätti ja tuli laulamaan muutaman laulun, pianisti oli huippu, hieno ohjelma. Meidän yksi munuaissairas on käynyt lähes kaikki Arja Korisevan konsertit ja siitäpä vastalahjaksi Koriseva purjehti iloinen ilme kasvoillaan paikalle. Munuaissairasta kiiteltiin ja ruusukimppuja jaettiin. Pieni intiimi tila, onnistuneet juhlat! Kiitos Kuopio! Pikkusen paineita ensi vuodelle...

Lauantaina pari luentoa ja aika loppui tietenkin kesken. Jäi taas liian lyhyeksi aika, jolloin olisi voinut jutella muiden alueiden potilaiden ja omaisten kanssa. Kotiin illan suussa suoraan Ikean kautta.

Jaloissa oli vain parin tunnin tauko turvajalkineesta, ympyrä on taas auki.

Itkettää, ettei haava parane, surettaa, että kahvila, jossa tauluni ovat sulkee ovensa kuun lopussa, jännittää jos otan uuden pestin vastaan yhdistyksessämme. Huh, huh, - vatsassa on tiiliskivi.

1 kommentti:

  1. Ovessani lukee: Hyväksyn kaikki tunteet, jotka minua kuohuttavat. Jos vatsa ajatuksesta kevenisi.

    VastaaPoista

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!