sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Jo auton rattiin

Sairasloma loppuu, menen huomenna töihin, jos kukaan ei sitä estä.

Tänään kävin lenkillä, siis kävelin Ässälle ja takaisin noin 700m yhteensä. Jalkaan sattui, en tiedä rullaanko päkiälle vai annanko olla tönkkönä. Rullatessa varpaan kohtaan sattuu ja tuntuu, että joka askeleella aukko isonee. Jos jalka on tönkkönä, on sillä mahdoton kävellä ja varmasti joku muu paikka tulee kipeäksi.

Kädet olivat kipeinä, kun ystävän miehen innoittamana aloin tehtailemaan lautasia. Ilmat pihalle-puristelu-kaulinta-kääntö-puristelu-kaulinta-kääntö-kaulinta ja lopulta Nero-lautasen päälle levy savea. Muottina käytin siis Nero-lautasia, kahden kokoisia. Soitan huomenna kansalaisopistoon, josko huolivat mukaan ja saan valmistaa serviisit valmiiksi; polttaa ja värjätä. Mustaa ja valkoista, punaista, keltaista, sinistä - kaikkia värejä haluaisin kokeilla.

Illalla ajoin autoa, viimeksi olin ratissa 9. tammikuuta. Osasin ajaa, vaihtaakin, mutta kytkimen käyttö sattui, ihan pikkusen.

Aamulla haavahoitajalle, dialyysiin, töihin ja sit savenpolttoon, jos ottavat mukaan. Onneksi nelisen tuntia saan nukkua ennen puolta päivää, kun veret tekevät yli 200 kierrosta koneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!