tiistai 14. toukokuuta 2013

Arkipäivää

Kaunis-kiitos sanoistasi Savisuti. Ehkäpä vielä yritän keskustella sisareni kanssa. Hänen pitäisi uskalta nimetä tarkasti pelon aiheet, sitten käsityksiä voisi yksikerrallaan muokata realistisemmiksi.

Kiitos äitiydestä, sanoi poikani, kun kiittelin kahdesta valkoisesta ruususta, jotka hän oli kukkakaupasta ostanut omilla rahoillaan. Sain ruusut tänään, tämäkin päivä ihan sopiva äitien juhlaan.

Hoidot tällä viikolla ma, ti, ke ja pe. Lähdemme Munuais- ja maksayhdistyksen liittokokoukseen. Kiva, että hoitoelämään saan vähän vaihtelua. Tänään tiistaina kivuton hoito, mutta painoa oli kertynyt lähes 4 kiloa maanantaista. Olo on kurja ja  vatsaa turvottaa. Jalatkin niin kipeät, ettei kengät mahdu jalkaan. Toivottavasti viikolla paino sadaan lähelle seitsemääkymmentä, niin housut mahtuisivat kiinni.

Nyt jalka on levoton, enkä muistanut uusituttaa reseptiä, joten lääkkeitäkään siihen vaivaan ei ole. Tramal rauhoittanee jalkanikin.

Olimme yhdistyksen porukan kanssa laittamssa hintalappuja Vuokattiin tulevan uuden kaupan hyllyjen reunoihin. Työ oli helppoa ja vaivatonta, osasimme  tehdä tuota. Menemme vielä muutaman kerran ja sitten yhdistys saa pikkuisen rahaa. Sitä tarvitaankin, koska pian on juhlavuosi ja juhlien järjestäminen maksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!