lauantai 4. toukokuuta 2013

Kevättä

Vapaapäivä meni maalatessa kortteja ja paria taulua. Ihana, ettei turvota kovasti,, olen syönyt jääpaloja suurimpaan janoon.

Perjantain nelituntinen hoito meni odoteteusti; puolessavälin Oxinormia pari yksikköä laannuttamaan levottomuutta ja hermosärkyä kädessä.Jaksoin lenkkeillä - jopa hölkätä.

 Hölkätessä tuli myös kotitehtävät tehtyä, hieno palvelu Kainuun Liikunnalla että laittavat sähköpostiin, mitä harjoiteltiin tunnilla ja mitä täytyy vielä treenata kotona. Viime maanantaina en jaksanut osallistua tunnille, mutta tarmoa tuntuu nyt olevan ensi maanantain ohjelmaan. Jospa dialyysi ei niele kaikkia voimiani.

20130505_064818.jpgViikolla kävin työterveyslääkärillä keskustelemassa kykenenkö jo töihin, vai jatkuuko saikku pitkäänkin. Olin keskustellut jo aiemmin Kristiinan kanssa töihin paluusta, hänen mielestää ajatus oli hyvä. Myös  Heidi kannusti minua ainakin yrittämään. Niinpä näillänäkymin saikku loppuu 31.5. Kesäkuussa on suunnittelutöitä ja pääsykoevalvontoja. Kun minulla on osatyökyvyttömyyseläke ja töitä pitää se 50% tehdä, uskon jaksavani kahdesta kolmeen päivään viikossa. Hoitopäiviä on nyt ma, ke, pe ja la,

Ruusukortilla toivotin työterveyslääkärille hyvää kesän alkua.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!