sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Juhlaruuaksi melkohyviksiä



Ihanat häät Oulussa. 
Häiden yksityiskohdat oli mietitty ja toteutettu pieteetillä. Kaikissa somisteissa, pöytäkoristeissa, pikkuleivissä, kakuissa, irtokarkeissa toteutui mahdollisuuksien mukaan kolme elementtiä: valkea, vihreä ja helmi. Tyylikkään yksinkertaista.

Miehet   vitsailivat munattomasta kakusta, mutta söivät oikeaa. Itse maistoin maidotonta, se oli  hyvä! Sokerikuorute on tahmeampaa kuin marsipaami, mutta on kakun päällä näyttävämpää. Vihreä teemaväri näkyi kakkujen silkkinauhoissa.

Puffetista valitsin hyviksiä, kuten salaattia, ananaspaloja, kalaa ja leipää. Korvasienimuhennos oli tehty kasvisruokailijoille ja jälkiruuaksi karpalojäädykettä ja kinuskikastiketta. Vatsansa pulleeksi antimista sai. Kotiin ajellessa söin vielä rieskaa, jonka päällä oli savukalaa. Tätä ruokaa voisi kehua taivaalliseksi, kuulunee hyviksiin. Tai melkohyviksiin, ellei kalaa ole tönkkösuolattu (nämä ei ollu).

Liiasta suolasta ei tarvinne olla huolissaan, koska yöllä suonenveto kramppasi molemmat jalat.  Onneksi mgnesiumilla rauhoittuivat. Nestepoistoja tehdään sitten dialyysissa, määrät selviävät huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!