sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Juhlahumua

Työpaikan pikkujoulut perjantaina, Pikkujoulupiknik lauantaina, munuais- ja maksayhdistyksen sunnuntaina.

Voi, miten mukavia työkavereita minulla on, muistin taas kun heitä näin. Tilannekartoitukset ja koulun kuulumiset päivitettiin. Ihmettelen, kuinka he jaksavat kuunnella loputonta sairaskertomustani, kuuntelevat empaattisesti, näyttää, että heitä oikeasti kiinnostaa. Arvostan todella, että jaksatte lukea vuodatuksiani, kiitän, että olette läsnä ja samalla jaatte kokemuksiani. Yritän päivittää blogiani ainakin kolme-neljä kertaa viikossa, että Anu ja Päivi, aamullenne olisi uutisia!
Ruoka: useita kasvisruokia, myös protskua soijaviipaleista, pisteet 9.

Pikkujoulupiknik Oulussa, lavalla ihaltavaa miesenergiaa: Lauri Tähkä, Neljä Ruusua ja mr. Monroe. Hikipäissään herrat hyppivät, juoksivat ja ilakoivat musiikkinsa tahdissa. Mahtava katsoa, kuinka tila ja tunnelma oli heillä hallussa. Virtaa säteili yleisöön, minuunkin.
Ruoka: ei mitään, eikä ollut tarkoituskaan. Ruokineen ja istumapaikkoineen hinta olisi ollut 99. 
Ruokapisteet 10, tädilleni; koko aterialla vain  hyviksiä tarjolla. Kaikki muutkin söivät samaa ruokaa, tosin suolaa näyttivät lisäävän jokainen.

Oman yhdistykseni pikkujoulu oli perinteinen ruokineen, joululauluineen ja joulupukkineen. Tunnelma Sara´s cafessa oli intiimi, tila oli juuri sopivan kokoinen yli neljällekymmenelle osallistujalle. Lähellä toisiamme oltiin, kuten pj. asian kiteytti.
Ruoka: selleri-sipulipaistos, maidoton lanttulaatikko ja porkkanapalasia. Kasvikset olivat maistuvia, mutta en ollut muistanut sanoa, että juureksia pitää liottaa vedessä vuorokauden ajan. Proteiinit puuttuivat, jälkiruuaksi luumukiisseli kuivatuista luumuista, joka menee hivenen pahikseen päin. Pisteet 6, asteikolla 4-10.

Tänä aamuna kuukausilabrat, joten seuraamukset viikonlopun piletyksestä näkyvät jo iltapäivällä.

1 kommentti:

  1. Huh huh, sinullapa on ollut menoa viikonloppuna. Täällä on aamun raportit luettu ♥ Kiitos! Kiva oli nähdä sinua.

    VastaaPoista

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!