tiistai 19. kesäkuuta 2012

Helppoa lääkitystä

Perjantai-iltapäivällä lääkärini soitti ja kysyi olinko jo Oulussa. En vastasin, enkä ole edes matkalla vielä. Hän muistutti taas kuinka vakavasta tulehduksesta oli kysymys ja käski menemään lauantaina ja sunnuntaina Oulun dialyysiosastolle, jossa saisin päivittäisen antibiottini. Lupasin mennä. 

Maanantaina dialyysissä vakiolääkäreiden mukana oli kaksi harjoittelijaa, Kristiina piti kädestäni ja kysyi olinko saanut lääkkeet. Hän vähän naureskeli nuorille, että olin PERJANTAI-ILTANA hoksannut lähteä Ouluun. Puristin lääkärini kädestä lujempaa, kiitin häntä ja kerroin lämpimiä terveisiä Oulun dialyysin hoitajilta.

Maananataina koitettiin taas verisuonten toimivuutta. Lähtö ei onnistunut, koska verisuoni meni rikki ja vuotava veri teki patin käteen. Tulosuoni otti veren mukisematta vastaan. Lähtö otettiin siis kaulalta ja tulo käden suoneen. Huomenna kokeillaan suonia uudelleen.

Olis hienoa, jos kaulakatetrista pääsisi eroon. Vois juhannuksena uida ja saunoa!

Tuttavani kertoi, että jollain miehellä oli verenmyrkytys juuri päällä ja hän kävi neljä kertaa päivässä lääkityksessä, minä käyn vain kerran päivässä - siis iisi homma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!