keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Pyöräilykypärän voima

Onneksi tietokonekuva poikani päästä näytti normaalilta ja hän pääsi pois aamulla. Muistamattomuus kaatumisesta ei ole parantunut, mutta pyörä ja kypärä löytyi.
Tapahtuma lienee mennyt niin, että hän on kaatunut oikopolun alarinteessä ja on juossut kotiin. Pyörä ja kypärä jäivät polulle.

Lapsi oli satuttanut oikean poskensa, olkapään, kyynerpään, oikean kyljen ja säären. Kypärässä oli nirhauma oikealla puolella.Vakava aivotärähdys oli lääkärin diagnoosi.  Kyllähän sitä itse sairastaa, mutta ei lapsen tarvitsisi.

Poikani jankutti eilen useita asioita, yksi niistä oli kypärän pitäminen. Hän kiitteli, että kypärä oli ollut päässä ja aikoi pitää sitä aina! En edes uskaltanut ajatella, mitä olisi tapahtunut ilman kypärää ja olin tyytyväinen, että kuitenkin selvittiin säikähdyksellä.

2 kommenttia:

 1. Hei,näin juuri juttusi Elinehdossa! Tsemppiä dialyyseihin! Mulla niitä on takana 19 vuotta ja nyt jo viimeisestä siirrosta 15v. Pojalle pikaista toipumista! Palaan lukemaan tänne myöhemmin ajan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta. Poika on jo kunnossa ainakin päällisin puolin. Minun tekisi mieleni ottaa joku välipäivä sairaalasta käynnistä, kun nyt käyn siellä joka päivä. Dialyysissä joka toinen päivä ja välipäivinä antibiootilla, minkä on määrä jatkua vielä kuusi viikkoa.

   Kiva, että luit blogiani ja tsemppiä sinullekin toivottavasti siirrännäisesi toimii vielä pitkään.

   Poista

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!