lauantai 29. syyskuuta 2012

Juustosta juustoon

Edam-tyyppinen Cheezly, sopii sulatukseen. Herkullinen maidoton vaihtoehto, jossa Edamin maku. Täysin vegaaninen,
maidoton,
kolesteroliton,
ei säilöntäaineita
eikä keinotekoisia värejä,
ei geenimuunneltuja aineosia,
gluteeniton.

Tällä voin korvata juustot, joissa on fosforia. Lämpimiä voileipiä tekemään, pizzan ja piirakan päälle. Söin ja nautin hyvällä mielin.




Katsoin sitten ihan pienellä präntätyt sanat takapuolelta. Trikalsiumfosfaatti ja samoin tein pahiksiin. Raejuusto vielä ykkösjuusto minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!