maanantai 3. syyskuuta 2012

Viiden tähden

Aamulla dialysis, kiloja oli tullut viisi.

Kait olin sitten nautiskellut suolaista ja makeaa ylenmäärin. Poistoja laitettiin 3800 litraa. Isot poistot aiheuttivat taas hermokivun oikeaan käteen. Oxinormia kaksi viivaa ja olo parani, turtui ainakin. Ajoin pyörällä ja välillä nukahdin polkiessani sitä. Siis hoidossa, en kadulla!

Pyysin ajan fysioterapeutille, koska ryhtini on huonontunut ja nivelien liikkuvuus samoin. Ensi viikolla saan yksilöohjausta, jospa se onnistuisi joka viikko. Pelkkä konsultointi ja kuvalliset ohjeet eivät riitä. Tarvitsen fysioterapeutin katsomaan ja tsemppaamaan jumppaamistani.

Laatuni yli viiden tähden hotelliluokituksen, labroissa yhdeksän tähteä, siis viitearvojen ulkopuolella. Hoitajakin kommentoi, ettei anna ruokaa, koska fosforiarvot olivat meillä kaikilla niin korkeaita.

Ruuaksi olen kuitenkin saanut viimeaikoina salaattia, raejuustoa, tonnikalaa (vedessä!), porkkanaraastetta ja munia. Kyvyttä, mutta ei tarvitse mitään jättää. Itkin jo aiemmin keitetyn sein makua ja sanoin, etten syö mitään ellen saa salaattia. Onneksi hakkerit onnistuivat muuttamaan tietojani. ei ole kuulema ihan yksinkertaista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!