lauantai 1. syyskuuta 2012

Rahoitus_3

Olen ihan turvoksissa, reidet ovat paksut ja täynnä nestettä, housut ahdistaa. En ole juurikaan suolaista syönyt. Paha on olo, kun vaatteet eivät mahdu päälle.

Maanantaina otetaan kokeet, HBa1 on varmasti koholla, koska matalia on ollut paljon ja korjaukset epäonnistuneet. Uusi pumppukin haastoi alussa. Vitsailimme dialysis, että ahmisimme reissumiestä ja päälle homejuustoa, näyttäs kokeet sitten loistavilta. Söin kyllä ohuen Oltermanniviipaleen rieskan päällä, muuten olen nautiskellut useita kiloja tuoreita mansikoita. Niitä sain vielä torilta, hintaan kaksi laatikkoa 55 euroa. Mansikat olivat niitä hyviksiä!

Jatkokertomus osa 3.
No, entä jos jäisi eläkepäiville tuoksi pariksi kuukaudeksi. Se tietäisi rankkaa kevättä. Tunnithan pitää jokatapauksessa tehdä, siis sen 50%:n mukaan.

Jos minulla olisi eläkepäätös, siis kokoeläke, saisin suunnilleen työttömyyspäivärahan verran kuukaudessa. Mutta kokoeläkkeellä voisin tienata noin 1500 kuussa eläkkeen päälle. Mistä tuota tienestiä tulisi? Sisutussuunnitelmistako? Maksaisiko kukaan sellaisesta täällä Kainuussa? Ehkäpä.

Mietin menisinkö Hiomoon tutkimaan yritystoiminnaan mahdollisuutta. Hiomo on Intotalon vetämä yrittäjyysvalmennus, työkkärikoulutus.

Nyt kuitenkin pötkölleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!