sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Vaniljamunkki, kierremunkki, täytemunkki, hillomunkki

Kuukausimittaukset huomenna. Olen ollut tottelevainen, en syönyt juustoa enkä vaniljajäätelöä, join vain kupin cappucinoa päivässä, söin omenan ja päärynän, en banaania. Leivoin hiivapullaa, enkä maistanutkaan leivinjauholla kohotettua kakkua.

Mutta salaatissani oli aurinkokuivattuja tomaatteja, kapriksia, merisuolaa ja söin rasvasen munkin.

Vain munkki hellitää nälän tunnetta. Olin taistellut, etten syö, tänään kuitenkin lenkin jälkeen hampaat iskin rasvaiseen, sokeriseen - niin täyteläiseen munkkiin. Tuo munkki ja salaatin vahva oliiviöljy pyörivät nyt ylävatsassa ja kurkussa. Närästää ja aristaa, taisin saada tarpeekseni rasva-annoksesta.

Tämä tunne pitää muistaa ja kieltäytyä munkista, vaikka taas hoidon jälkeen kaipaan jotain täyttävää, isoa ja paljon hiilareita.

Hoitoon menen kävellen, jotta pikkuisen saisin kulumaan rasvakaloreita, taidan ottaa punttisalikamppeet mukaan ja käydä niskaa ja hartioita muokkaaamassa. Niin jos jaksan ja verenpaine on yli sadan. Matalat verenpaineet vaivaavat dialyysissä, joskun minut on pakkomaatettu tuoliin pää lähelle latttiaa ja jalat kohti kattoa. Kyllä verenpaine saatiin ihan hyvälle tasolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!