sunnuntai 12. elokuuta 2012

korttipakka

Aurinko paistaa, auton mittari näytti 21 plussaa.

Liikuntaa, ulkoilu tuntui hyvältä. Polvikin kantoi ja notkistui, mitä enemmän sitä käytin. Sisään en malttanut mennä, ennen kuin keihäskisa alkoi.

Illalla puhdistin ulkokukkia, hukkuneet pääsivät taivaaseen. Katoksen alla olleet kuolleet miljoonakellon kukkaset eliminoin ja toipilaita yritin vielä vedellä ja lannoitteella elvyttää. Kukkapenkin korkeat kukat pitäisi siirtää taustalle, niin  saisin tilaa jaloruusuille. Tavoitteena on tehdä kukkapenkistä erilaisten ruusujen lajitelma.

Riippumansikat punertavat, viisi raakiletta kypsyy. Polka kukkii vielä, jossain penkissä on jo muutama pikkuinen marjan alku. Naapuri ajoi nurmikkoni ja minä puhdistin rikkaruohot.

Lontoon Olympialaisten toiseksi viimeinen päivä. Keihäänheittosta oli kiva innostua, kuten Mikko Hannula. Mukavasti hän siteerasi Tapio Rautavaaran Korttipakkaa ja ujutti mukaan omia tulkintojaan. Korttipakka on heittojärjestys, ässä kuvaa laija, josta suomalaiset syttyvät, Kuningas on Rautavaara ja kolme on suomalaisten loppukilpailijoiden määrä. Lopulta kahden pronssin päivä Suomelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!