torstai 3. tammikuuta 2013

hajatelmia

Pari juttua.
Hattupäiset naiset ovat ystäväni seinällä, grafiikan lehdet vuodelta 1995. Aihe on siis päässäni melko syvällä.

Muistan, että maalasimme yläasteella, siis jotain seitkytluvulla, ystäväni kanssa yhdessä kuviksen tunnilla rannalla kävelevän naisen. Hänellä oli iso lierilakki päässään ja sateenvarjo kädessään. Muistan, että vapaana oleva käsi oli hankala maalata, kun vesivärit levisivät ja perspektiiviä ei osattu piirtää oikein. Käden asennon mallintaminen ja hattu peittämässä kasvoja jäi pohdituttamaan. Alitajunnasta ajatuksia toistan, tuon rannalla olevan tytön muistin eilen.

Ja sitten se hopeamaali, joka oli valkoinen. Se oli hopeahilemaalia, jolla peitetään jo pohjustettu paikka. Maali luo kiiltävän säde-efektin. Peittävää hopeamaalia sitten hankin toisen purkin.

Sitten tarkistin palkanlaskijalta, että voin saada 2/3 palkaa vielä maaliskuulle. En kohtaa ihan vielä taloudellista kriisiä!

Onko järkeä vaihtaa asuntoa? Välityspalkkio noin 3000 eu ja vero uudesta noin 3000-4000 euroa. Muuttokustannukset helposti 700 ja kaikenlainen vaiva. Vuokra-asunnot esim. 60 neliöä 500-1000 euroa. Tuolla rahalla hoitaa lainaa ja yhtiövastiketta ja saa verohelpotusta. Että vieläpä mietin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!