lauantai 19. tammikuuta 2013

Lauantaina on just niin lauantaita

Kiitos kannustuksesta ja mielenkiinnosta, niin facessa, kuin sp:ssä ja täällä blogissa. Näyttely on ainakin helmikuun loppuun, tosin omistaja haluaisi pitää niitä pitempäänkin. Tauluthan ovat myös hänelle myytävänä. hi-he.

Taas lauantaina oli lauantaitunnelma. Mihinkään ei koskenut, nukuin hoidossa lounaaseen asti ja otin sen jälkeen pienet ettonet. Kolme ja puolituntinen meni hujauksessa, välillä näinkin. Dialyysin loputtua sommittelimme osaston seinille tauluja. Keltapohjainen ja viehertävä, tietenkin harsohattuisia naisia, kolme kappaletta asennettiin ilmoitustaulun viereen. Yläreunat tasalleen ja mukavilta näyttivät. Vielä yksi pitkälle seinälle ja pari isompaa takaseinälle täytyy maalata. Sairaalan ympäristöön on pakko käyttää värejä, valko-musta-harmaat ovat ihan olmeja siellä. Lämmintä punaista, kirkasta keltaista... jotain sellaista.

Ilta-päivällä kävin tarkistamassa, että taulut olivat suorassa näyttelytilassa. Montaa nimeä ei vieraskirjaan ole tullut, no. ei lannistuta!

Huomenna sunnuntaina olen puoli viiden aikaan siellä Cafe Donjassa, silloin voi tulla katsomaan tauluja ja kirjoittaa siihen vieraskirjaan nimensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!