keskiviikko 2. tammikuuta 2013

kirkkaita ajatuksia

Juuri kun hoito alkoi, jalat saivat kipinöitä  ja päättivät sätlkiä oman mielensä mukaan. Tuska oli siedettävä ja nukahdin. Tämä toistui kolme kertaa. Olikohan edellinen valvottu yö syynä hyviin uniin hoidossa?

Nukkumattoman yön takia olin pahalla päällä, ehkä mieltäni painaa myös sairasloma ja kyvyttömyys tehdä töitä. Täytyykö nyt vain ajatella, että poistun aktiivisesta työelämästä ja alan eläkeläisen elämään? Vai jaksaisinko jotain tehdä, vaikka verkkokursseja rai olisiko minusta tekemään koulun markkinointia - saahan nä'itä miettiä.

Tänään yritän selvittää sairasloman vaikutusta tämän vuoden tuloihini, onko parempi olla eläkkeellä vai sairaspäivärahalla. Joka tapauksessa palkka olisi taloudellisesti paras vaihtoehto, mutta nyt täytyy miettiä myös jaksamistani, olotilaani ja elämän miekielekkyyttä. Jospa paperilla laskeminen ja vertailu eri vaihtoehtojen välillä kirkastaa ajatukseni.

Yritän muistaa mallin, jossa asioille voi jotain ja toisille taas ei mitään. Sairaudelle, väsymiselle, hoitoajalle en voi mitään. Elämän järjestämiseen positiiviseksi kait voin auttaa tekemällä juuri niitä ratkaisuja. Masentaa kuitenkn, toivottasti vain hetkellisesti.

Maalasin sukuni naisia, yksi on hieman mukailtu mummoni kuva,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!