maanantai 7. toukokuuta 2012

Ei lämpö luita riko, vai miten se oli?

Tyhjensin astiantiskauskoneen, lakasin lattian, laitoin pyykit  kuivumaan, sitten hoksasin katsoa kelloa, 4.32. Ai, tämä on taas niitä öitä!

Lämpöhaude auttoi illan hoidossa. En ottanut yhtään lääkettä, en opiumia, en kolmiolääkettä, en huumetta, vaan Articare Beiersdort -geelipussi mikroon ja parantava lämpö helpotti kipua. Käytin samaa lääkettä  illalla nukkumaan mennessä. Nukuin hyvin, ainakin neljään.

Parin päivän päästä aamulla dialyysiin ja sitten paikallispuudutuksella fistelin laittoon, vieläkään ei ole varmaa avataanko hermopinne ja olenko sairaalassa useamman päivän ja joudunko sairaslomalle. Aamulla pitää soittaa kirurgiselle osastolle.

Vanha kone vetelee viimeisiä (siis titokone, en minä!), täytyy lopettaa tämän aamun päivitykset, ennen kuin kaatuu koko systeemi. Pikku torkuille vielä, ennen kellon soittoa.

2 kommenttia:

  1. Hei Tiina! Löysin tänään blogisi kun googlasin suomenkielisiä diabetesblogeja. Kirjoitan itse (ruotsinkielistä) diabetesblogia, ja ihmettelen miksi niitä on niin vähän vaikka meitä on niin monta. Kiinnostava blogo sinulla, vaikka onkin todella rankka aihe :( Yhtäväni kävi muutama vuosi läpi dialyysin ja munuainsiirron, ja seurasin hänen elämänsä aika läheltä silloin. Tsemppiä sinulle ja halausia täältä saaristosta! Kevätterveisin
    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tarpeellisista halauksista Nina. Saaristo kuulostaa kesältä, auringolta, suolaiselta mereltä, sielunmaisemani!

      Toivottavasti sinun sairautesi ei vielä ole tässä vaiheessa, toisaalta mikä vaihe vain diabeteksesta on menossa, tuskaa on.
      Mielenkiinnolla lukisisn sinun blogiasi, laitatko linkin.

      Viestisi tuntui erityisen hyvältä, tänä itkuisena päivänä!
      Voi hyvin! tiina

      Poista

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!