sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Oulussa päiväkaffeilla

Perjantain dialyysi taas tuskainen, lievityslääke auttoi ja torkuin. Lääkäri kävi silittelemässä kädestä ja kertoi, että Hba1 oli parantunut 7,5:een, fosforit olivat koholla ja kalsium matala. Kalsiposia täytyy ottaa jatkossa kaksi päivässä.

Lääkäri lupasi kirjoittaa kirurgin lähetteeseen vielä muistutuksen, että fistelin laiton yhteydessä voisi avata oikean käden hermopinteet. Olenkohan sitten ensi viikon lopulla ihan kädetön?

Lauantaina vaihtelua elämään: päiväretki Ouluun. Kahvilla oli mukava istua, katsella ihmisiä ja jutella serkkutytön kanssa. Vanhaa tuttavaani kävin moikkaamassa vaatekaupassa, hänen mielestään olin oikein simpsakan näköinen. Ihanaa! Ajattelen kyllä, että käsikipuni näkyy jo kaukaa, mutta hyvä ellei.



Molemmilla, ystävälläni ja serkullani, on dialyysituttavia, kuulostaa olevan yleinen tauti. Serkkuni kertoi, että Singaporessakin hän oli havainnut kaksi dialyysihoitopaikkaa. Lohduttavaa, voin siis suunnitella matkaa jopa Aasiaan. Sairaalat ovat kuulemma hienoja ja hoito ensiluokkaista. Täytyiskin alkaa bongailemaan eri maiden dialyysipaikkoja ja pisteyttää ne. Laittais nuppineulat maailmankartalle, punainen surkea, keltainen kohtuullinen, vihreä olis huippu.

1 kommentti:

  1. Moi Tiina, tässä Indiana Jonesia kattellessa tuli mieleen, että mitäs sinulle kuuluu. Ja näkyyhän tuota kuuluvan. Tsemiä sinulla on kyllä ollut enemmän kuin pienessä kylässä konsanaan. On tuo kovan tuntuinen juttu tuo dialyysihoito!

    Meikä pisti tänään ruohonleikkurirobotin töihin, ja vot kun oli nätti kuunnella ihan ihan pientä hyrinaa, kun se siinä rullaili ittekseen ja meikä joi kahvia :-)

    Isot kiitokset muuten kertaalleen siitä opetusharjoittelumahdollisuudesta. Sain sitten kaikki kasaan saman tien ja nyt keskiviikkona saadaan paperit käteen, plan B on valmis. Siitä huolimatta jatkan kyllä edelleen nykyisessä työssä ihan kybällä.

    Nyt nukkumaan ja että jaksaa aamulla hypätä pyörällä töihin. Tsemiä päivääsi!!
    Pekka

    VastaaPoista

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!