maanantai 15. lokakuuta 2012

Hermoja

Keväällä alkanut hermopinnekipu on hävinnyt. Kättä ei leikattu, ehkä lepo ja hieronta auttoivat. Kesälomasta ja nyt sairaslomasta on se hyöty. ettei kädellä tarvitse kirjoittaa ylenmäärin Power Pointteja.

Levottomat jalat vaivaa yhä hoidossa, jalat oireilevat vuorotellen ensin toinen sitten toinen. Tänään pyysin taas Oxinormia, mutta lääkärini oli arvellut, että parempiakin lääkkeitä on olemassa.

Juttelimme lääkärin kanssa sopivasta avusta jalkoihini, mutta eipä oikein hyvää vaihtoehtoa löytynyt. Kerroin Oxinormin olevan oikein kiva lääke, senpä takia se katukapassakin menee hyvin kaupaksi, valisti lääkärini minua. On kurjaa, jos pääsen eroon dialyysista, mutta riippuvuus huumaaviin lääkkeisiin jää. Tottahan se on.

Kotioloissa iltaisin käytän Sifrolia. Se on lääke, joka dialysoituu, eli se häviää elimistosta dialyysin aikana. Lääke on kallista, joten sitä ei kyllä viitsisi alkaa hoidossa nappaamaan. Polkupyörä on ollut hyvä vaihtoehto, polen tuskaani pois. Joskus, tosin jalat eivät meinaa pysyä polkimilla, vaan tekevät harhapotkuja. Juuri se on tuskallista, kun pitäsi hallita levottomat jalat.

Kun harhapotkuja tulee, joku vierustoveri kyselee ajoinko taas ojaan. Kannattaisi pitää kypärää päässä, jos tuollalailla kurvaillee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!