tiistai 16. lokakuuta 2012

Pallo pomppiiipppiipomppii

Todellakin, pistosta voisin kokeilla itse. Pistosta tai sanotaanko katetrin vientiä verisuoneen, ehkä se ei sitten käy niin kipeään. Tuo taito olisi hyvä tulevaisuutta silmällä pitäen, kun vierailen muissa sairaaloissa - jopa muissa maissa.

Kirjoitan nyt blogia iltahämärissä, olen tehnyt tänään kävelylenkin, enkä muuta liikuntaa. Unohdin eilen ottaa Sifrolin, joten en nukkunut yhtään. Nyt olen väsynyt ja jalka potkii, mutta unta en saa. Pian otan pari Sifrolia ja yritän saada nyt vasemman jalkani rauhoittumaan.

Katselen elokuvan ja mietin millä huomenna hoitoon menisin. Aion ottaa jumppapalloni mukaan, jotta fysioterapeutti saa siihen pumpattua ilmaa. Kotipumpulla se jäi vajaaksi ja lösähti kun pompin ja tein tasapainoharjoituksia. Pallon kanssa kävely ei ehkä onnistu, vielä vaikeampaa on ajaa pyörällä iso pallo kädessä tai repussa. Taksilla tai bussillako, voisivat ihmetellä kanssa matkustajat pullukkaystävääni. Ehkä kuitenkin omalla autolla.

Ainiin, löysin sairaalan takaa ison parkkipaikan, jossa ei ole mitään rajoituksia, ei kiekkoa, ei henkilökuntamerkkiä, ei kolikkoautomaattia, ei aikarajoitusta, ei invalideille tai lapsiperheille -merkkiä. Sieltä pompottelen pallolla fysioterapian kautta dialyysiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!