sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Menin, kun pyydettiin

Sunnuntaiahdistus lievenee, kun kokouseen pääsee yhteiselle kahville.

Kyselin Kainuun munuais- ja maksayhdistyksen sihteeriltä, millaista toimintaa heillä/meillä on. Vastaukseksi sain kutsun tulla mukaan hallituksen kokoukseen ja toiminnan suunnitteluun. Menin, kun kerran pyydettin ja hyvä, että menin.

Kahvituksen jälkeen esittelin itseni ja puheenjohtaja kertoi pikaisesti yhdistyksestä. Hallituksen jäsenet hän esitteli vasta kokouksen jälkeen. Ensi vuoden toimintaan kirjattiin monenlaista: pikkujoulut, kesäretki, liikuntalajiehin tutustuminen, liikunnan tukeminen, tiistaikahvit, jäsenhankintakampanja ja pakolliset kokoukset.

Päätettiin lähettää seuraavan jäsentiedotteen mukana kuntoliikuntakortti, jonka palauttaneiden kesken arvotaan sykemittari tai joku muu liikuntaa edistävä tavara tai palvelu. Sotkamolehdessä oli ollut ilmoitus jousiammuntakokeilusta, sinne suuntaamme porukalla. Kerran kuukaudessa keskustellaan vapaasti Kaisan kahvihetkessä Kajaanissa. Ehdotin kuitenkin, että kävisimme kerran Murusessa katsomassa kuinka palvelu pelaa, kun sen osaa! Idea sai kannatusta.

Uuden sairaalan suunnittelu on käynnissä, kerroin hallituksen jäsenille ja kysyin, oliko meiltä edustusta  sunnittelutyöryhmässä. Ei ole pyydetty, vaikka yhdessä esitelmässä sotejohtaja korosti potilasjärjestöjen mukana olemisen tärkeyttä. Puheenjohtaja aikoi ottaa yhteyttä johtajaan ja änkeentyä mukaan. Ehkä ryhmä ei ole vielä aloittanut, mutta hyvä sinne on muistuttaa, että olemme olemassa ja tiedämme mitä sairaalan palveluita haluamme kehittää ja mihin suuntaan.

Miten helppo ja mukava kokous! Vaikka olin uusi ja outo, sain osallistua ja esitellä ideoitani. Kukaan ei tyrmännyt, päinvastoin ihan kuin olisivat halunneet uusia tuulia. Toivottavasti tulkitsin oikein.

1 kommentti:

  1. Fiksut yhdistykset ovat aina iloisia uusista ihmisistä ja uusista ideoista! Kiva kun lähdit mukaan.

    VastaaPoista

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!