perjantai 27. huhtikuuta 2012

Janoon jääpaloja

Keskiviikon dialyysi jäi välistä, koska oksennusolo oli päällä. Tyhjennystä tuli ilman hoitoja. Onneksi olo parani iltaa kohti, kävin jopa kävelyllä. Vasenpolvi ei taivu, se on kipeä alapuolelta. Ihan kuin jänteet olisivat turvonneet. Käden hermosärky ei vain hellitä, vaikka uskon vieläkin ihmeparanemiseen.

Voi, voi, oli fysioterapeutti harmitellut myöhäistä tuloani perjantaina. Olisi vihdoin halunnut näyttänyt liikkeitä, joita voin dialyysin aikana tehdä. Minä taas ajattelin, että ihana, että saan levätä, eikä tarvitse tehdä mitään. Ainako pitäisi suorittaa? Keskiviikkona, paremmalla onnella.

Painon 70,8, poistoiksi laitettiin 1800 litraa. Pari ensimäistä tuntia meni loistavasti, mutta hermosärky sytkytti kädessä niin kovasti, että sain pari milliä Opiaattilääkettä. Sitä oli juuri sopivasti rentouttamaan ja torjumaan kivun tunnetta, enkä kuitenkaan aiheuttanut liian lötkyä oloa.

Ruokana oli aprikoosikiisseliä ja soijarouhe-kasvis-keittoa, liikaa perunoita, mutta lämmintä ja pehmeää.

Lähtöpaino 68,1. yleensä aina dilyysin jälkeen kuilotusoloon haluaisin syödä karkkia, pullaa, juustoa, soijanakkeja, jääteöä... ihan mitä tahansa ja mahdollisimman paljon. Tyydyin kuitenkin jääpaloihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!