sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tunneloitu katetri

Täytyy kuulemma vaihtaa tunneloitu katetri käsi-fisteliin, koska tuo kaulalla oleva on tulehdusherkkä. Dialyysi aika on jonkun pituinen, olenhan menossa elinsiirtojonoon.

Lauantaina rohkastuin saunaan, 63 astetta. Niin hoito-ohjeissa luvattiin, piti varoa muoviosien venymistä ja liian kuumia löylyjä. Ihana nautinto, samoin suihkuttelu. Olin varovainen, toivottavasti ei tulehdu.

Pumppu huusi yöllä "EI ANNOSTELE", aika usein viimeaikoina on valitellut. Olen ollut tytyväinen Mini Medtroniciin, mutta kyllähän sen toimintaan pitäsi luottaa. Lisäannos on helppoa pyytää, samoin sokerin+hiilareiden perusteella koneen arvio lisäinsuliinista, lenkille lähtiessä insuliinin syöttö matalammalle. Ja värikin on kaunis lilahtava, hyvin sopii rintsioiden väriin ja rintojen väliin.

Sokerit melkein kahdessakymmenessä pumpun tämän aamuisten toimimattomuuksien ansiosta. Piikillä laitoin lisäinsuliinia, ei ole juurikaan laskenut. Parempia lukuja odotellen, alan leipoa korvapuusteja, vaikka aurinko kutsuu ulos. Illan suussa sitten lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi aina, jos sait ajatuksia tekstistäni.
Niistä olen KIITOLLINEN!